Política de galetes

En compliment de l'article 22 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE),i en relació amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), informem que aquest lloc web utilitza galetes propies per gestionar la sessió de l’usuari i les preferències d’ús de galetes i d’idioma; i galetes de tercers para evitar el "spam" en l'ús del formulari de contacte.

Què son les galetes?

Aquest lloc web utilitza galetes i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegen. En general, són tecnologies que poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconeixent com a usuari, obtenint informació sobre els vostres hàbits de navegació, o personalitzant la forma en què es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d'aquestes tecnologies es descriuen a continuació.

Quins tipus de galetes s’utilitzen en aquest lloc web?

Tipus de galetes segons l’entitat que la gestiona
  • Galetes pròpies: Són aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel propi editor i des que es presta el servei sol·licitat per l'usuari.
  • Galetes de tercers: Són aquelles que s'envien a equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no està gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

Tipus de galetes segons la seva finalitat

  • Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi, incloent aquelles que l'editor utilitza per permetre la gestió i operativa de la pàgina web i habilitar les seves funcions i serveis, com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d'una comanda, gestionar el pagament , controlar el frau vinculat a la seguretat del servei, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, comptar visites a efectes de la facturació de llicències de programari amb el que funciona el servei (lloc web, plataforma o aplicació), utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so, habilitació de contingut dinàmics (per exemple, animació de càrrega de un text o imatge) o compartir continguts a través de xarxes socials.
  • Galetes de preferències o personalització: Són aquelles que permeten recordar informació perquè l'usuari accedeixi a el servei amb determinades característiques que poden diferenciar la seva experiència de la d'altres usuaris, com, per exemple, l'idioma, el nombre de resultats a mostrar quan l'usuari realitza una recerca, l'aspecte o contingut del servei en funció del tipus de navegador a través del qual l'usuari accedeix al servei o de la regió des de la qual s'accedeix a el servei, etc.
  • Galetes d'anàlisi: Són aquelles que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris de el servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

Tipus de galetes segons el termini de temps que romanen activades

  • Galetes de sessió: Són aquelles dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació de el servei sol·licitat per l'usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista de productes adquirits) i desapareixen al acabar la sessió.
  • Galetes persistents: Són aquelles en què les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta, i que pot anar d'uns minuts a diversos anys.

Detall de les galetes utilitzades en aquest lloc web

Galetes estrictament necessàries (exemptes del deure de consentiment informat)
Habilitades
Deshabilitades

De conformitat amb el que estableix el Dictamen 4/2012 del Grup de Treball de l'article 29, òrgan consultiu independent de la UE sobre protecció de les dades i la vida privada, creat en virtut del que preveu l'article de la Directiva 95/46/CE, les següents galetes pròpies, per la seva finalitat i per ser estrictament necessàries, queden excloses de l'àmbit d'aplicació de l'article 22.2 de la LSSI, i, per tant, no requereixen obtenir el consentiment sobre el seu ús.

Per a informació sobre la protecció de dades, consulteu la nostra Política de privadesa .

Estat Galeta Domini Finalitat Titularitat Termini Caducitat Descripció
PHPSESSID enerfoc.com Tècnica Pròpia Sessió - Aquesta galeta és originària de PHP, permet emmagatzemar les variables de sessió d'usuari, no expira en cap moment i desapareix quan es tanca el client.
moove_gdpr_popup enerfoc.com Personalització Pròpia Persistent 1 any Galeta necessària per emmagatzemar les preferències i l'estat de consentiment de galetes de l'usuari per a aquest lloc web.
Galetes de tercers

Les galetes de tercers són alienes al control de l'editor. Els proveïdors poden modificar en tot moment les seves condicions del servei, finalitat i/o utilització de les galetes; i, si s'escau, poden també realitzar transferències a tercers països.

En el cas de les galetes de Google, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors en Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per el funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte.

Google és una companyia adherida a l'Escut de privacitat (Privacy Shield) que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d'acord amb la normativa europea. A l'utilitzar aquest lloc web esteu consentint el tractament d'informació a Google. En conseqüència, l'exercici de qualsevol dret en aquest sentit s'haurà comunicar directament a Google.

Per tot això, us facilitem els enllaços a les seves corresponents Polítiques de privacitat i Condicions del servei en cadascuna de les seves galetes en les següents taules.

També podeu habilitar o deshabilitar les galetes de tercers des del Tauler de Configuració de Galetes.

Galetes de tècniques de tercers
Habilitades
Deshabilitades
Estat Galeta Domini Finalitat Titularitat Termini Caducitat Descripció
_GRECAPTCHA google.com Tècnica Tercers (Google) Persistent 6 mesos Aquesta galeta la instal·la per Google reCAPTCHA. S'utilitza per a distingir entre humans i robots. És necessària per a poder utilitzar el formulari de contacte.
Per a més informació, consulteu la seva Política de privadesa i els seus Condicions del servei.
Galetes d'anàlisi de tercers
Habilitades
Deshabilitades
Estat Galeta Domini Finalitat Titularitat Termini Caducitat Descripció
_gid google.com Anàlisi Tercers (Google) Persistent 1 dia Aquesta galeta la instal·la per Google Analytics. S'utilitza per emmagatzemar informació sobre com els visitants utilitzen un lloc web i ajuda a crear un informe d'anàlisi de com funciona el web. Les dades recopilades inclouen el nombre de visitants, la font d'on provenen i les pàgines visitades de forma anònima.
Per a més informació, consulteu la seva Política de privadesa i els seus Condicions del servei.
_ga google.com Anàlisi Tercers (Google) Persistent 2 anys Aquesta galeta és instal·lada per Google Analytics. La galeta s'utilitza per calcular les dades de visitants, sessions, campanyes i fer un seguiment de l'ús del lloc per a l'informe d'anàlisi del lloc. Les galetes emmagatzemen informació de forma anònima i assignen un número generat aleatòriament per identificar visitants únics.
Per a més informació, consulteu la seva Política de privadesa i els seus Condicions del servei.