Estufes de Llenya

Les estufes de llenya son una molt bona elecció per a qualsevol espai, els quals s'escalfen de manera natural donant un toc de distinció.

Treballem amb un ampli ventall de marques i prestacions,  modernes, atemporals o clàssiques, fabricades en fundició (el conductor tèrmic per exelencia) o metal.liques.

Aquesta és una petita selecció d'alguns dels fabricants i models disponibles, seleccionades per la seva qualitat, prestacions, elevat rendiment, ......
Saber més

Skantherm

Skantherm fabricant alemany de reconegut prestigi arreu del mon, produeix estufes de gran qualitat i dissenys molt innovadors, sense deixar les linies nòrdiques mes convencionals.

Skantherm col.labora estretament amb diferents dissenyadors de reconegut prestigi per oferir productes de qualitat i diferenciats, el que els ha permes també obtenir diferents premis i reconeixements internacionals:

37 anys d'experiencia

25 premis de disseny

+ info

DOVRE

Les estufes de Dovre tenen el seu origen en els intensos iverns del pol nord, a Noruega. Desde fa més de 80any, dissenyen i produeixen estufes de fundició (ferro colat), conductor tèrmic de primera qualitat.

DOVRE és conegut per la seva qualitat i disseny actractiu, elevat rendiment i combustió ecològica.

¡Foc amb caràcter!

+ info

Stüv

Less estufas de leña Stüv  de linies minimalistes i actuals, estan preparades per situar sobre el terra, un moble o penjades a la pared. Estan disponibles en gran varietatd de for,ats i mides i capacitats calorífiques.

+ info