Avís Legal

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l'informem, a continuació, de les dades identificatives de la nostra empresa ENERFOC Energies Renovables, S.L. (d'ara endavant, el "L'EMPRESA"), titular de la pàgina web enerfoc.com (d'ara endavant, "EL LLOC WEB"), i de la finalitat de EL LLOC WEB.

Dades identificatives del titular del lloc web
Denominació social: ENERFOC Energies Renovables, S.L.
Domicili social: Carrer de Sabadell, 1 · 08500 VIC (BARCELONA)
CIF: B65114886
Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, Volum ##.###, Foli ###, Secció #, Full nº B-#####, Inscripció #º
Telèfon: 647 66 35 56
Correu electrònic: info@enerfoc.com
Domini del lloc web: enerfoc.com
Finalitat del lloc web: Proporcionar informació sobre els serveis i productes de ENERFOC Energies Renovables, S.L..

Condicions d'ús

L'accés a EL LLOC WEB atribueix la condició d’USUARI de EL LLOC WEB (d'ara endavant, "L’USUARI") i implica l'acceptació expressa, plena i sense reserves de totes les disposicions incloses en el present document (d’ara endavant, "AVÍS LEGAL"), en la versió publicada pel L'EMPRESA al moment mateix que l'USUARI accedeixi a EL LLOC WEB, i que té per objecte regular l'ús de EL LLOC WEB i dels serveis que L'EMPRESA posa a la disposició de L'USUARI,

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts de EL LLOC WEB per a la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació. L'EMPRESA, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d'aquesta utilització o ús de la informació.

L'USUARI s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en EL LLOC WEB amb fins o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest AVÍS LEGAL.

Modificacions i actualitzacions

L'EMPRESA es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a EL LLOC WEB, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquest.

Modificació de les condicions de L'AVÍS LEGAL

L'EMPRESA es reserva expressament el dret de modificar aquest AVÍS LEGAL. L'ús continuat de EL LLOC WEB per part de L'USUARI després d'aquestes modificacions constituirà reconeixement de la modificació de L'AVÍS LEGAL.

Limitació de responsabilitat

Tant l'accés a EL LLOC WEB com l'ús que pugui fer de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de L'USUARI.

Els continguts de EL LLOC WEB s'ofereixen amb una finalitat informativa. No constitueixen ni substitueixen un assessorament professional, de manera que L'EMPRESA s'eximeix de qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, que pogués derivar de l'ús o aplicació de la informació de EL LLOC WEB fora dels seus propòsits.

L'EMPRESA no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o continuïtat de EL LLOC WEB ni dels seus continguts per motius tècnics, de seguretat, control o manteniment del servei, per fallades degudes al servidor que allotja els continguts o d' altres intermediaris o proveïdors, per atacs contra el sistema informàtic, ni per qualsevol altre motiu que es derivin de causes que escapin al seu control, pel que rebutja qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, pels mateixos.

L'EMPRESA ni garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'USUARI; ni respon dels danys i perjudicis, que tals elements poguessin ocasionar a l'USUARI o tercers.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la totalitat d'elements continguts en EL LLOC WEB, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a L'EMPRESA, o a tercers que han autoritzat degudament la seva inclusió a EL LLOC WEB, i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial de EL LLOC WEB i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de L'EMPRESA.

L'accés a EL LLOC WEB no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d'aquests drets per part de L'EMPRESA o tercers, llevat que s'estableixi expressament el contrari.

Enllaços de tercers

Els enllaços (hipervincles) o continguts de tercers que apareixen en EL LLOC WEB es faciliten amb la finalitat d'ampliar la informació dels serveis de L'EMPRESA i de nomenar la propietat de recursos tècnics utilitzats en EL LLOC WEB. Aquests continguts de tercers no estan coberts pel present AVÍS LEGAL i la seva inclusió no implica l'acceptació d'aquests continguts, ni l'associació de L'EMPRESA amb els responsables d'aquestes pàgines web, de manera que rebutja tota responsabilitat en relació amb els mateixos, així com pels danys que poguessin causar-se per qualsevol motiu en el seu sistema informàtic (equip i aplicacions), documents o fitxers.

Si L'USUARI accedeix a aquestes pàgines web enllaçades haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la de L'EMPRESA.

Protecció de dades de caràcter personal

Per a informació sobre la protecció de dades, consulti la nostra Política de privadesa.

L'ús de galetes

Per a informació sobre l'ús de galetes ("cookies"), consulti la nostra Política de galetes.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present AVÍS LEGAL es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d'aplicació.

Per a la resolució de les controvèrsies que es puguin derivar com a conseqüència del que disposen les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, L'USUARI, en virtut de l'acceptació de les condicions recollides en aquest AVÍS LEGAL, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre a un fur en concret, L'USUARI renuncia expressament al fur que pogués correspondre-i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Vic.